Allmänna villkor och policy

LoanButler är en kostnadsfri marknadsplats för jämförelse av lån som hjälper dig att hitta ett lån med bästa möjliga villkor och på ett säkert sätt. Du får möjlighet till att jämföra över 20 av Sveriges banker och långivare, vilket gör att du kan få det mest konkurrenskraftiga lånet på marknaden.


Samarbetspartner
Firstborn / LoanButler samarbetar med Freedom Finance Kreditservice AB, som är en låneförmedlare med många års erfarenhet inom lånebranschen. Freedom Finance fungerar som en låneförmedlare, som är ansvarig för registreringen, behandlingen och förmedlingen av din låneansökan. Firstborn / LoanButler är endast ansvarig för marknadsföringen av Freedom Finance tjänst. Vi vill göra dig uppmärksam på att vi får provision för ansökningar som skickas in till våra samarbetspartner.


Säkerhet
Vi garanterar att din ansökan med personuppgifter behandlas krypterat och konfidentiellt genom vår krypterade SSL-anslutning (HTTPS). Din e-postadress behandlas alltid säkert hos oss, vi delar din information med Freedom Finance Kreditservice AB. De kommer sedan dela dina upplysningar med de aktuella bankerna, för att få samla in deras lån erbjudande och sända det vidare till dig. Vi kommer aldrig dela din information eller e-post med någon annan än de vi har upplyst om. Vi kommer heller inte sälja vidare din information till en tredje part.


LoanButler’s allmänna villkor
När du sänder in en låneansökan genom Firstborn / LoanButler, accepterar du samtidigt vår sekretess- och cookiespolicy. Vi förmedlar din ansökan på ett tryggt och krypterat sätt vidare till Freedom Finance. Firstborn / LoanButler är enbart ansvariga för förmedling av ansökan och inte själva utlånandet av pengar. När du skickar in din låneansökan görs en enkel kreditupplysningskontroll hos UC, enbart en kreditupplysning görs även om din ansökan når flera långivare.


Information och kommunikation
Vi på Firstborn / LoanButler vill göra vårt bästa för att du ska få en god kundupplevelse. Vi vill därför dela med oss av erbjudanden, påminnelser och relevanta nyheter via e-post, sms, brev eller tjänstesamtal när du har påbörjat låneansökningsprocessen. Du kan avbryta denna kommunikation när du vill. För att få information från oss krävs det att du fyller i vårt ansökningsformulär. Dina uppgifter säljs aldrig vidare till andra parter av LoanButler.


Klagomål
Om du har klagomål över tjänsten så kan du kontakta våran e-mail: info@loanbutler.se. Vi försöker svara dig så snabbt vi kan och oftast inom en arbetsdag. Du läsa mer om dina möjligheter för klagomål på Konsumentverket.se eller Konsumenteuropa.se. Om det uppstår oenigheter med banken ska du först kontakta banken, sedan Arn.se (Allmänna Reklamationsnämnden).


Friskrivning från ansvar
Firstborn / LoanButler agerar som en marknadsplats för jämförelse av lån och är därför inte ansvarig för ersättning och förhållandet mellan låntagare och långivare. Firstborn / LoanButler är inte ansvarig för om uppgifter som gjorts tillgängliga via hemsidan eller annan kommunikation är fullständiga eller aktuella. Firstborn / LoanButler kan därför inte ta ansvar för skador som skett på grund av den tillgängliga informationen. Tjänsten bör inte ses som ekonomisk rådgivning.