Undvik dyra smålån - Samla dina lån redan idag

Ansökan lämnas till LoanButler.se. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.
* Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,93 %, totalt belopp 364 993 kr och månadskostnaden 2 173 kr. Räntor per 190818.
Individuell ränta, vanligtvis 3,54-18,15 %. Effektiv ränta f.n. 3,60-33,40 %.
LoanButler.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 20 olika långivare.
Norton SSL - Krypterat

Genom LoanButler kan du spara tusentals kronor genom att samla dina lån till ett billigare lån

Samla lån och krediter

Samla dina dyra lån

Har du många dyra smålån? Genom oss kan du samla lånen och på så vis få en bättre ränta. Genom att samla lånen till ett lån med ett gemensamt lånevillkor kan du spara massor av pengar och få en bättre översikt över dina räkningar. Om du skickar in din ansökan idag så får du pengarna på kontot inom några arbetsdagar.

Dina fördelar med LoanButler

  • Få skräddarsydda låneerbjudanden från flera långivare
  • Använd pengarna till precis vad du vill
  • Din ansökan behandlas snabbt och säkert
  • Din ansökan är kostnadsfri och icke-bindande

Samla lån

Vad betyder det egentligen att samla lån? Rent kortfattat kan man säga att det handlar om att samla dyra lån och göra det till ett samlat, gemensamt, billigare lån. Det kan vara svårt att ha koll på sina lån - ett smålån kan enkelt övergå till ett flertal. Detta medför problem med allt från en stor variation på de olika räntorna till en avsaknad av en enkel ekonomisk överblick. När man har flera lån har de oftast olika räntesatser, betalningsvillkor och varierande betalningsbelopp varje månad. För att underlätta din hektiska vardag kan en bank därför hjälpa dig med att samla dessa lån till ett sammansatt lån, detta kommer ge dig en bättre ekonomisk situation genom att du kommer få en sammanlagt lägre ränta till skillnad mot att ha flera spridda varierande räntor. Du kommer inte bara göra en ekonomisk vinst på det, du får även en bättre översikt över din ekonomiska situation och visar bankerna att du har kontroll över din ekonomi. Denna förbättrade kreditvärdighet, kommer att hjälpa dig även i framtiden när du ska komma i kontakt med din långivare nästa gång.

Refinansiering

Genom att refinansiera dina lån så betalar du av ett eller flera gamla lån genom att ta ett nytt lån som täcker dem. Refinansiering är ett samlingsbegrepp på hur du vill refinansiera dina nuvarande lån. Detta leder på sikt till att du förbättrar din nuvarande ekonomi genom att antingen samla lånen eller minska på den totala återbetalningsumman. Genom att lösa skulder och krediter så kommer banken ge bättre villkor för dig som låntagare. Du som låntagare kommer alltså få mer pengar till annat, så istället för att betala en hög ränta varje månad, kan du använda dessa pengar till upplevelser, investeringar eller att handla med. Vi på Loanbutler vill att du ska få mer pengar över till att använda till vad du önskar. Vi har sett flera låntagare som refinansierar sina lån för att kunna använda pengarna till drömresan eller till att renovera hemmet som de alltid har drömt om. Det finns även en möjlighet till att använda pengarna till en snabbare avbetalning av lånet. Så med andra ord så har du en fri valmöjlighet att disponera pengarna till det du önskar. Har du lust att göra som så många andra svenskar tidigare, så ansök om refinansiering idag och få en förbättrad ekonomi redan imorgon.

En ansökan - jämför låneerbjudanden från flera långivare

Många uppfattar lån som en svår och dyr process, men LoanButler hjälper dig gärna göra processen mer smärtfri. Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan genom vår hemsida så kan du låna upp till 500 000 kr och få erbjudanden från flera banker och långivare. Ansökan är självklart utan förpliktelser och ger en så enkel och snabb upplevelse som möjligt.

Du blir kontaktad av de banker som är intresserade av att låna ut pengar till dig efter att den kreditupplysning från UC har utförts. Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med det lånet du får. Lånen du kan bli erbjuden har en ränta som vanligtvis ligger mellan 3,54 % - 18,15 %. Så gör dig själv en tjänst, skicka in en ansökan och spara både tid och pengar. Vi vill ha lyckliga kunder och hjälper dig gärna.

Det finns goda grunder att samla dina lån

Om du fortfarande inte är övertygad så har vi sammansatt tre goda grunder till att samla dina lån.

  1. Du behöver bara skicka in en ansökan så har du en möjlighet till att få åneerbjudanden från ett flertal banker och långivare. Vi på LoanButler vet hur svår en ansökningsprocess kan vara och vill därför ge dig en så snabb och enkel process som möjligt. Det är därför vi har utvecklat vår hemsida för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.
  2. För det andra så får du mer pengar till plånboken, som du kan använda till vad du vill. Att samla dina lån kan genomföras utan säkerhet, till skillnad från t.ex huslån eller billån. Du behöver heller ingen form av kontantinsats. Vi vet att det kan vara svårt att få det att gå ihop ibland rent ekonomiskt och det är därför vi ger dig möjligheten att jämföra och hitta ett bra lån genom vår tjänst.
  3. En tredje orsak är att du erbjuds en snabb ansökningsprocess, vilket enkelt genomförs med några få steg. Så vanliga ursäkter som en långsam, tidskrävande process kommer du inte uppleva genom den här ansökan, speciellt när vår största önskan är att du ska vara lycklig och bekymmersfri i en annars allt för hektisk vardag. Vem önskar inte en romantisk middag tillsammans med sin sambo istället för en konstant oro över sin ekonomiska situation. Vi hjälper dig snabbt och redan inom loppet av några dagar så kommer pengarna in på ditt konto.

Är du redo för din ansökan?

Jämföra marknadens bästa lån, snabbt, enkelt och säkert.

Säker kryptering av dina personuppgifter