Jämför privatlån mellan 5 000 kr - 500 000 kr från fler än 20 banker

Ansökan lämnas till LoanButler.se. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.
* Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,93 %, totalt belopp 364 993 kr och månadskostnaden 2 173 kr. Räntor per 190818.
Individuell ränta, vanligtvis 3,54-18,15 %. Effektiv ränta f.n. 3,60-33,40 %.
LoanButler.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 20 olika långivare.
Norton SSL - Krypterat

I behov av att låna pengar? LoanButler serverar dig ditt drömlån

Jämför och hitta det billigaste lånet

Vad vill du låna pengar till?

Att låna pengar funderar vi nog alla på någon gång i livet. Ibland så räcker helt enkelt inte finanserna till och då vänder sig många till privatlån som en lösning. Med ett privatlån kräver banken ingen säkerhet från dig och du kan använda lånet till precis vad du vill. LoanButler låter dig ansöka om lån mellan 5 000 kr till 500 000 kr med en ränta som vanligtvis ligger mellan 3.54% - 18.15%. Ansök idag och du kan ha pengarna inom några arbetsdagar!

Dina fördelar med LoanButler

  • Få skräddarsydda låneerbjudanden från flera långivare
  • Använd pengarna till precis vad du vill
  • Din ansökan behandlas snabbt och säkert
  • Din ansökan är kostnadsfri och icke-bindande

Låna pengar med privatlån

Privatlån är lån för privatpersoner som inte kräver någon säkerhet eller kontantinsats. Detta kallas även ibland för blancolån eller konsumtionslån. Det är en väldigt populär typ av lån eftersom det kan användas till så mycket och det finns oftast inga krav på vad pengarna ska användas till. På grund av detta så är också lånemängden man kan få lägre än t.ex bostadslån och räntan är högre. Räntan är dock lägre än för många kreditkort så om du är ute efter ett lån till konsumtion så är detta ett billigare alternativ. LoanButler låter dig jämföra lån från 5 000 kr till 500 000 kr och med en enda ansökan så får du möjligheten att jämföra låneerbjudanden från fler än 20 banker och långivare. Självklart ska man endast ta lån om ens ekonomi tillåter det och om man inte har några problem att betala tillbaka. Därför kollar alltid banken på din kreditvärdighet innan du blir beviljat ett lån.

LoanButler hjälper dig jämföra lån

LoanButler är en kostnadsfri marknadsplats för jämförelse av lån. Vårt jobb är att se till att du som kund kan välja det bästa och billigaste lånet utifrån dina förutsättningar. Vår tjänst är helt kostnadsfri och du är inte bunden till att ta något av lånen förrän du skrivit under låneavtalet. Du har alltså inget att förlora på att genom den här tjänsten jämföra låneerbjudande och hitta det som passar dig bäst.

När du ansöker om lån från en bank så tas en kreditupplysning från Upplysningscentralen (UC). I vanliga fall om du vill jämföra lån från många banker så måste du ta många kreditupplysningar. Bankerna kan se hur många kreditupplysningar du har fått och det kan ses som ett varningstecken att du har svårt att få lån. Det är därför inte bara svårt och tidskrävande att jämföra lån hos olika banker, det kan också försämra dina chanser att få ett bra lån. här kan du läsa mer om kreditupplysningar och UC .

För att undgå detta problemet använder många sig av en låneförmedlare. Genom vår tjänst så kan du få erbjudanden från fler än 20 långivare med en enda ansökan och en kreditupplysning från UC. Du sparar alltså både tid och förbättrar dina lånechanser.

Förbättra dina chanser med privatlån med medsökande

Förutom att använda en låneförmedlare så finns det andra sätt att förbättra dina chanser att få ett bra lån. En vanlig metod är att ansöka tillsammans med någon annan.

Om ni är två personer som vill ta ett lån tillsammans kan du ansöka med medsökande. Detta innebär att båda två står för det fulla ansvaret för lånet som låntagare. Medsökande är ofta ett par, familjemedlemmar, släktingar eller ett par goda vänner som ställer upp som medsökande så att ett lån kan bli godkänt. Detta är ett bra sätt att öka dina chanser att få ett lån till bättre villkor. Här kan du läsa mer information om lån med medsökande.

Om du sedan tidigare har många smålån och krediter kan det vara en bra idé att samla dessa lån till ett större, billigare lån med lägre ränta. Genom LoanButler kan du även samla lån upp till 500 000 kr och på så sätt minska dina räntekostnader och öka dina chanser att få ett nytt lån.

Vad kan man använda ett privatlån till?

Du kan använda pengarna du lånar till precis vad du vill. Så vare sig om du är ute efter ett tillskott till semesterkassan eller behöver renovera badrummet så kan du hitta ditt perfekta lån. Du får möjligheten att jämföra lån från 5 000 kr till 500 000 kr så vad ditt projekt än är så kan vi hjälpa dig.

Lån till båt

Båtintresset i Sverige är stort och kanske är du en av dem som alltid har drömt om den där båten till sommaren. Det kan vara allt från en båt till enkla fisketurer eller en segelbåt för längre resor. Varför inte ta en båttur till den där lilla ön på sommaren, och bada när vädret är som bäst. Har du svårigheter att spara ihop till en båt eller vill prioritera att lägga dina pengar på något annat så kan vi hjälpa dig. En båt finns i många olika former och prisklasser, genom vår tjänst så kan du jämföra lån upp till 500 000 kr.

Lån till bil

Det är något speciellt med att köpa bil, oavsett om det är en begagnad eller ny bil så är det en unik upplevelse. Du har kanske lust att investera i en elbil eller hybridbil för att bidra till en bättre miljö och dra ner på bränsleförbrukningen. Ett bilköp är ett stort beslut och det krävs ett stort kapital för att det ska kunna genomföras. Genom LoanButler kan du jämföra lån från 5 000 till 500 000 kr för att du ska kunna hitta din bil som är perfekt till dina behov.

Låna till renovering

Du kanske är en av dem som känner att hemmet har behov av en förnyelse. Renovering har även blivit vanligt i samband med köp och sälj av bostaden för att göra den attraktiv på marknaden. Det kan vara allt ifrån ett nytt badrum till ett nytt kök, eller varför inte en tillbyggnad till villan? Genom LoanButler har du möjligheten att jämföra lån upp till 500 000 kr. På så vis behöver du inte vara rädd att plånboken blir tom på grund av att du vill förbättra din livssituation. Du kan använda pengarna till precis vad du vill så din dröm kan bli verklighet.

Refinansiering eller samla lån

Om du har många dyra smålån så kanske refinansiering är något för dig. Genom att refinansiera dina lån så samlar du dina smålån till ett större lån. Detta ger dig bättre lånevillkor och du kan spara tusentals kronor, samt få en bättre översikt över dina räkningar. Detta gör även att du blir mer attraktiv för bankerna om du vill ta ett nytt lån, då du visar att du har strukturerat upp dina lån. Vi på LoanButler ser detta som något som är viktigt för både dig och bankerna. Du får en bättre ekonomi genom att samla dina lån.

Är du redo för din ansökan?

Jämföra marknadens bästa lån, snabbt, enkelt och säkert.

Säker kryptering av dina personuppgifter