Låneerbjudanden från fler än 20 långivare till renovering

Ansökan lämnas till LoanButler.se. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.
* Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,93 %, totalt belopp 364 993 kr och månadskostnaden 2 173 kr. Räntor per 190818.
Individuell ränta, vanligtvis 3,54-18,15 %. Effektiv ränta f.n. 3,60-33,40 %.
LoanButler.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 20 olika långivare.
Norton SSL - Krypterat

Skapa stämningen i ditt hem med LoanButler

Lån till renovering

Hitta det bästa lånet till renovering

Att renovera ditt hem är oftast dyrare an vad du tror. Kanske är det därför som det är så populärt att låna till renovering i Sverige. LoanButler finns här för att hjälpa dig. Genom oss kan du hitta lån till renovering från några av Sveriges ledande banker och långivare.

Dina fördelar med LoanButler

  • Få skräddarsydda låneerbjudanden från flera långivare
  • Använd pengarna till precis vad du vill
  • Din ansökan behandlas snabbt och säkert
  • Din ansökan är kostnadsfri och icke-bindande

Hitta det bästa lånet till renovering

Dålig isolering, flagnande färg. Det finns alltid något som behövs fixas i lägenheten eller huset. Men detta kan ibland bli väldigt kostsamt och många har svårt att ha råd med dessa dyra omkostnader. Men väntar man för länge så växer oftast problemen. Det är många som bestämmer sig för att låna till renovering och då finns LoanButler här för att hjälpa dig. Genom oss kan du jämföra renoveringslån från flera banker och långivare. Du har möjlighet att låna mellan 5 000 kr och 500 000 kr till ett lån med låg ränta vanligtvis ligger mellan 3,54 % - 18,15 %. Med en enda ansökan erbjuds du med svar från flera banker och låneinstitut så att du kan välja det bästa lånet för just dig. Ansökan är kostnadsfri och icke bindande, du har alltså inget att förlora på att se över dina lånemöjligheter.

Om du behöver ett lån till renovering så är det bra att göra upp en budget först innan du börjar renovera, så att du inte behöver ta mer än ett lån. Tänk också på att du kan söka om ROT-avdrag på arbetskostnaderna om du anlitar någon för att hjälpa dig. På det här sättet kan du spara upp till 50 000 kr per år (max 30 % av arbetskostnaden). För mer information angående ROT-avdrag så besök Skatteverkets hemsida.

Våra bästa renoveringstips:

  • Jämför olika hantverkare innan du börjar. Använd antingen en jämförelsetjänst eller sök på Google vad andra tycker om olika firmor. Tänk på att priserna kan variera mycket mellan olika hantverkare så se till att få mer än ett erbjudande innan du bestämmer dig.
  • Gör upp en budget med alla kostnader så du vet hur mycket du behöver låna. Ju större lån du tar desto lägre ränta får du. Tänk på att räkna med allting, både material och arbetskostnader.
  • Var realistisk. Saknar du erfarenhet så räkna inte med att du kan göra allting själv eller på en dag. Behöver du hjälp så använd dig av hantverkare. Om någonting går fel så kan det bli väldigt dyrt.
  • Gör ett projekt i taget. Om man börjar med allting samtidigt så blir det lätt för mycket och hela ens hem kan förvandlas till en byggarbetsplats.

Renovera kök

Köket är hjärtat av vårat hem och det är viktigt att trivas där hemma. Har du önskemål om att göra iordning ditt kök så har du kommit till rätt ställe. Ett nyrenoverat kök skapar en fantastisk kulinarisk tillvaro i ditt hem. LoanButler kan hjälpa dig skapa den här upplevelsen. Med en enkel ansökan så ges du möjligheten att jämföra låneerbjudanden från fler än 20 banker och långivare!

En renovering av ett kök blir ofta en kostsam affär, och du ges möjligheten till att låna upp till 500 000 kronor, på så vis slipper du oroa dig för att pengarna räcker till när du vill renovera ditt hem. LoanButler vill ge dig möjligheten till att skapa ditt drömhem. Det ställs dessutom inga krav på hur du ska använda pengarna på din renovering. Du har fria tyglar, för att du ska kunna tillfredsställa dina behov och önskemål.

Du kanske också har önskemål att spendera en del av lånesumman på interiör? Det har vi full förståelse för! Du kanske alltid har önskat dig ett stort matbord med plats till hela familjen och några gäster därtill eller varför inte några nya köksredskap? Detta kan vara inkluderat i renoveringslånet så att köket får en ordentlig uppfräschning. Vår enda önskan är att du ska bli nöjd

Renovering av badrum

Att renovera badrummet är oftast dyrare än många tror. Kolla upp med en hantverkare innan du börjar för att få en uppskattning på vad som måste göras och hur mycket det kostar. Att skaffa ett lyxigare badrum kan kosta upp mot 20 000 kronor per m2 medans ett av standardkvalitet kostar runt 5 000 - 10 000 kr per m2. Sen finns det självklart många variabler här, om du till exempel vill ha ett badkar så drar det upp kostnaden en hel del. Utöver detta så tillkommer även arbetskostnader (5 000 -10 000 kr per m2 för renovering från grunden).

Är du redo för din ansökan?

Jämföra marknadens bästa lån, snabbt, enkelt och säkert.

Säker kryptering av dina personuppgifter