Jämför erbjudanden från flera långivare till nöje och shopping

Ansökan lämnas till LoanButler.se. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.
* Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,93 %, totalt belopp 364 993 kr och månadskostnaden 2 173 kr. Räntor per 190818.
Individuell ränta, vanligtvis 3,54-18,15 %. Effektiv ränta f.n. 3,60-33,40 %.
LoanButler.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 20 olika långivare.
Norton SSL - Krypterat

Få en bättre shopping upplevelse med hjälp av LoanButler!

Låna pengar till shopping och nöjen

Jämför billiga lån till shopping och nöjen

Du har möjlighet till att göra som många andra och ta ett lån till det du drömmer om. Du kanske älskar att omge dig av välkända modemärken som är rika på karaktär och säregna för sin stil. Även om Jantelagen säger att man inte ska vara bättre än andra, tycker vi ändå det är viktigt att man njuter. Här i Sverige kan det vara tabubelagt att säga att man känner sig bättre i nya kläder. Men faktum är att många uppnår en lycka av att köpa något nytt.

Dina fördelar med LoanButler

  • Få skräddarsydda låneerbjudanden från flera långivare
  • Använd pengarna till precis vad du vill
  • Din ansökan behandlas snabbt och säkert
  • Din ansökan är kostnadsfri och icke-bindande

Vetenskapligt bevisat

Det är vetenskapligt bevisat att shopping gör dig lyckligare. I en undersökning som gjordes på Cambridge universitet i England, konkluderade de något banbrytande som man inte skulle kunna ha trott tidigare, nämligen att pengar och shopping gör dig lyckligare. Dock är det viktigt att använda pengarna till något som passar dina personliga behov och din personlighet.

Det finns otaliga märkeskläder som är anpassade till olika personers behov och stil. Allt ifrån en praktisk Michael Kors väska som är perfekt för arbetet eller resan. Eller varför inte en klocka från Daniel Wellington som är både stilig och praktisk?

Du kanske är typen som vill omge dig av lyxvaror, såsom en Gucci väska eller en Louis Vuitton plånbok. Oavsett vad du vill ha så kan vi hjälpa dig nå dina drömmar. Du kan välja att klä dig i precis det du vill, för det är du värd.

Shopping utomlands

För att lyckas få något unik som ingen annan har där hemma så är det utmärkt att shoppa utomlands. Sverige har goda flygförbindelser med de största och mest moderika städerna i världen. Det finns möjlighet att få biljetter från 500 kronor tur och retur till bland annat London och Paris. Man kan också ta sig över Öresundsbron till Köpenhamn som är proppfull av såväl danska som utländska modebutiker och stora varuhus.

Vi på LoanButler tycker att det passar utmärkt att servera god mat på shoppingmenyn, det är en utmärkt idé att kombinera shoppingen med rika kulinariska matupplevelser. Så ta dig ut i världen, njut av de olika högtiderna på året som kan förgylla shoppingturen med nya sinnesintryck, upplevelser och kulinariska matupplevelser.

Vill du ge glädje till andra?

Ditt skräddarsydda låneerbjudande kan också användas till tillgångar som nödvändigtvis inte är till dig. Eftersom lånet specificeras utan säkerhet ställs inga krav på vad du ska använda pengarna till. Med andra ord har du möjligheter till att fritt tillfredsställa dina behov när du har mottagit pengarna på ditt konto - Så varför inte skämma bort en vän eller din partner?

Du har möjligheten till att använda dig av lånet till att köpa presenter om du önskar att göra någon annan glad. Vi på LoanButler vet vet hur tillfredsställande det är att glädja andra, och är därför glada att meddela att du kan använda lånet till andra än en själv.

En snabb ansökningsprocess för lån

Ansökningsprocessen är både snabb och enkel. Du skickar endast in en ansökan, du blir senare kontaktad med svar från olika banker och långivare som är intresserade av att låna ut pengar till dig. Detta betyder att det finns stora möjligheter för att dig att få shoppingen att gå i uppfyllelse. Och därtill så får du välja vilket lån som passar dig bäst. Den maximala återbetalningstiden är 15 år, vilket betyder at du har god tid på dig att betala av lånet.

Du har en möjlighet att låna mellan 5 000 och 500 000 kronor. Räntan på lånet ligger vanligtvis mellan 3,54 % - 18,15 %, vilket är beräknat på en individuell bedömning av din ekonomiska profil.

Så shoppar du bäst

Vi på LoanButler har tre goda råd till dig.

  1. För det första: Om du hoppas att få mest ut av ditt lån ska du vara strategisk. Var uppmärksam på när nästa stora utförsäljning är. När det kommer till att shoppa utomlands så rekommenderar vi att hålla utkik efter nästkommande storhelg i landet du ska till. Om du har tur kanske den infaller under tiden du är där och du får möjlighet att ta del av unika erbjudanden. Man ökar sin möjlighet till mer lyckad shoppingtur om man har en någorlunda god översikt över potentiella reaperioder.
  2. För det andra så rekommenderar vi dig att att använda dina pengar varsamt. Det betyder att du inte borde slösa på saker som du kommer att fundera över varför du gjorde det senare.
  3. Avslutningsvis anser vi inte du ska få dålig samvete med att använda pengarna till något som du själv tycker är bra att använda dina pengarna till. Om du önskar en semester, nya möbler eller bara mer pengar på kontot till att ha möjlighet till att göra det du önskar. Så är det upp till dig.

Är du redo för din ansökan?

Jämföra marknadens bästa lån, snabbt, enkelt och säkert.

Säker kryptering av dina personuppgifter