Uppfyll dina önskningar och inred ditt drömhem

Ansökan lämnas till LoanButler.se. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.
* Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,93 %, totalt belopp 364 993 kr och månadskostnaden 2 173 kr. Räntor per 180923.
Individuell ränta, vanligtvis 3,54-18,15 %. Effektiv ränta f.n. 3,60-33,40 %.
LoanButler.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 20 olika långivare.
Norton SSL - Krypterat

Kom närmare ditt drömhem med LoanButler!

Få möjligheten att inreda ditt hem precis som du önskar

Pengar till hemkänslan

Vi önskar oss alla en drömvilla, vilket kan vara ett hus med utsikt över havet eller skogen. Det finns mycket inspiration att där ute och det kan kosta mycket pengar att få huset att se ut som du vill. Kanske du älskar dansk design eller gamla möbler? Jämför lån via LoanButler och få möjligheten till att inreda ditt hem precis som du vill.

Dina fördelar med LoanButler

  • Få skräddarsydda låneerbjudanden från flera långivare
  • Använd pengarna till precis vad du vill
  • Din ansökan behandlas snabbt och säkert
  • Din ansökan är kostnadsfri och icke-bindande

Låna pengar till ditt drömhem

När har investerat dina pengar i en ny bostad, kommer detta förmodligen vara ett hem där du kommer att vilja spendera flera år framöver. Det ska vara en plats där vänner och familj kan samlas, och en plats där du kan slappna av efter slitsamma dagar på jobbet. Inredningen betyder mycket för att kunna skapa en stämning som du kommer trivas med i många år framöver.

Allt kostar pengar. Vare sig det handlar om gardiner, mattor eller annan interiör som skapar ett trivsamt hem. Allt varierar i pris och en del saker är dyrare än andra. Genom LoanButler kan du få låna de pengarna som du behöver för att njuta av ditt hem maximalt. Fyll i vår enkla ansökan idag och få in pengarna snabbt på ditt konto.

Det pratas ofta att man ska följa trender för att skapa ett nytt och modernare hem. Men det tar även lång tid från att en trend uppstår tills den kommer hem till oss. Det har länge varit trendigt med ett minimalistiskt hem hos svenskar, men numera så önskar vi hellre att skapa en varm och trevlig stämning, där vi kan bjuda in vår familj och vänner. Det finns många sätt att skapa en hemtrevlig bostad.

Få pengar till att inreda hemmet som du vill

Kanske är du personen som vill att ditt hem ska vara dämpat och lugnt samtidigt som du blandar in klassiska och eleganta inslag. Kanske tycker du om ett hem med äldre möbler och design blandat in som skapar intrycket av en bohemisk och jordnära känsla. Du kanske också är mer intresserad av den skandinaviska designen som är ett uttrycksfullt och tidlöst hantverk med enkla visuella element. Samtidigt köper du kanske begagnat och försöker skapa en stämning där hemma med vad du kan hitta på loppmarknader och i second-hand butiker.

Du kanske är en person som älskar att blanda flera olika element för att skapa din egna unika stil. Så som en blandning av nytt och retro, många färger och äldre möbler. Du kanske också är en som älskar ett elegant, mer sofistikerat intryck och möjligtvis mer rustikt. Kvaliteten kan vara viktig för dig, såsom traditionellt hantverk eller skräddarsytt. Det är mycket att välja mellan när man ska få den rätta inredningen i hemmet samtidigt som det kan kosta pengar att få arbetet genomfört, allt beroende på hur du vill ha det.

Vi på LoanButler önskar inte att du ska sakna pengar när du ska skapa ditt unika hem. Därför ges du möjligheten att ansöka om lån upp till 500 000 kronor till att inreda hemmet ditt. Du kan äntligen få råd att köpa den där dyra soffan du har lust till eller andra möbler som du saknar där hemma.

Enkelt, kostnadsfritt och oförpliktigande.

LoanButler önskar att hjälpa dig med att inreda ditt hem precis som du vill. Genom LoanButler sparar du mycket tid och kan använda det till att exempelvis shoppa efter möbler eller annan interiör som du vill ha eller inspireras utav. Det kostar ingenting att skicka in en ansökan till oss. Din ansökan är också oförpliktigande vilket betyder att du har möjlighet till att tacka nej till ditt låneerbjudande.

Många andra lånetjänster erbjuder bara lån upp till 350 000 kronor. Men genom LoanButler kan du ansöka om lån upp till 500 000 kr. Samtidigt har du möjligheten att kunna återbetala ditt lån på upp till 15 år. Många lånar pengar till hemmet för att göra det mer hemtrevligt, och för dig kanske det är en god investering? Hemmet är en plats för alla, där du kan visa fram din egna personliga stil.

Ansök om lån idag och inred hemmet till precis hur du önskar. Du kan påbörja inredningen direkt efter att du fått pengarna på ditt konto. Du får snabbt svar på din låneansökan och pengarna kommer in på ditt konto inom några arbetsdagar.

Är du redo för din ansökan?

Jämföra marknadens bästa lån, snabbt, enkelt och säkert.

Säker kryptering av dina personuppgifter