Jämför erbjudanden från fler än 20 långivare till bröllop

Ansökan lämnas till LoanButler.se. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.
* Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,93 %, totalt belopp 364 993 kr och månadskostnaden 2 173 kr. Räntor per 190818.
Individuell ränta, vanligtvis 3,54-18,15 %. Effektiv ränta f.n. 3,60-33,40 %.
LoanButler.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 20 olika långivare.
Norton SSL - Krypterat

Med hjälp av LoanButler behöver inte vara dyrt att skapa minnen för livet

Låna pengar till bröllop

Jämför billiga lån till bröllop

Ett bröllop skapar minnen för livet men ett bröllop brukar vara kostsamt. Det varierar beroende på situationen vad ett bröllop ska kosta, och det kan vara svårt och ta lång tid att spara ihop till denna speciella dag. Lyckligtvis kan du genom LoanButler jämföra lån för bröllop, så att du kan få precis det bröllopet du vill.

Dina fördelar med LoanButler

  • Få skräddarsydda låneerbjudanden från flera långivare
  • Använd pengarna till precis vad du vill
  • Din ansökan behandlas snabbt och säkert
  • Din ansökan är kostnadsfri och icke-bindande

Lån till bröllop

För att ett bröllop ska bli den lyckligaste dagen i livet kan man få hjälp med ekonomin, detta kan vara bra om plånboken inte räcker till för att göra sitt drömbröllop till verklighet. Vi har full förståelse över att ett bröllop kan bli så mycket dyrare än vad man har räknat med, speciellt om man har hus, bil och barn. Men oroa er inte, genom LoanButler kan man få det bröllop man förtjänar. Ansök om ett lån och gör det lättare att uppfylla dina drömmar.

Bröllopsdagen är oftast den lyckligaste, men också den dyraste dagen i många av våra liv. Du kanske har drömt om ett speciellt bröllop hela livet, eller du kanske vill ha professionell hjälp med en bröllopsrådgivare? Oavsett hur du planerar dagen kan det bli en kostsam affär.

Genomsnittsåldern för sitt förstagångs giftermål är 30 år och ett bröllop kostar vanligtvis mellan 100 000 till 200 000 kronor. Många önskar att gifta sig i etableringsfasen vilket ofta gör det svårt att finansiera eftersom det kräver stora besparingar.

Även om det varierar beroende på situationen vad ett bröllop ska kosta, så är ändå en sak säkert: brudparet önskar att skapa minnen för livet. Om du inte lyckats spara ihop till drömbröllopet, vilket verkar svårt att gå ihop för många kan du lyckligtvis jämföra och hitta ditt drömlån genom vår tjänst.

Fria tyglar till bröllopsfesten

Privatlånet är ett lån utan säkerhet. Det betyder att brudparet har möjlighet till att disponera lånet till det de önskar. Om bruden har drömt om en specifik bröllopsklänning till bröllopet kan ett privatlån lösa detta. Detsamma gäller även för bröllopstårta, lokaler, servering och bröllopsinbjudningar.

Brudparet bestämmer själv vad som ska prioriteras. Det är det som är bra med privatlån via LoanButler, alla kan göra vad de själva önskar. Med ett lån upp till 500 000 kronor och en återbetalningstid på upp till 15 år kan din dröm bli till verklighet.

Bröllopsklänningar som alla drömmer om

En av de viktigaste komponenterna till ett bröllop är brudens bröllopsklänning. Vilket är det som är mest iögonfallande på bröllopsdagen. Det finns både enkla och glamorösa bröllopsklänningar att välja emellan, men det är oavsett en kostbar del av bröllopet. Det finns flera olika möjligheter när det kommer till köp av en brudklänning. De kan köpas nya eller begagnade, det finns ett stort urval av brudklänningar i både fysiska butiker och på nätet. Det är oftast bra erbjudanden på fjolårets klänningar, medan årets modeller har något högre priser.

Många arrangerar även resor till utlandet för att få tag på den perfekta klänningen, så som New York eller Paris. Varje månad är det över 20 000 sökningar på Google i Sverige för att hitta den perfekta bröllopsklänningen. Vill du veta mer om LoanButler så rekommenderar vi att att läsa mer om vilka de största fördelarna med att ansöka om lån via LoanButler

Bröllop utomlands

Varför inte gifta sig utomlands? Många drömmer om att gifta sig i ett exotiskt land så som på en strand i Thailand, ett slott i Skottland eller varför inte en vingård i Italien. Det finns många verksamheter som kan hjälpa till med att få detta organiserat. Man kan själv välja hur mycket som man vill ha ordnat av en bröllopsplanerare och hur mycket man vill stå för själv.

Det finns många fördelar med att gifta sig i utlandet. Man får oftast mer för pengarna när det kommer till lokal, boende, mat och all annan organisering. Men på grund av resan och uppehållskostnader så hamnar man oftast på samma totala pris som att göra ett bröllop här hemma. Oavsett vad du vill göra så kan du finansiera bröllopet genom LoanButler. LoanButler vill att brudparet ska få allt de drömmer om på sin speciella dag.

Gör dig redo till bröllopsresan

Lånet kan även användas för att finansiera din bröllopsresa! Vi tycker det är viktigt att brudparet njuter av sina första dagar som äktepar, och har full förståelse om man vill använda lånet till att finansiera resan.

Bröllopsresan kan ses som en kärleksritual. Då det är den första stund som brudparet äntligen får en stund för sig själva efter bröllopsfirandet och den tiden ska man njuta av. Alla är olika och var man vill resa till kan variera i allt från en Lyxresa till Maldiverna eller på äventyr till ett safari i Kenya. Man kan också start livet som gifta med lite extra pengar över till annat. Det är helt upp till brudparet vad de vill spendera pengarna på efter bröllopet.

Låna snabbt via LoanButler

Det kan vara svårt att förutse om pengarna räcker till. Ofta kan det vara en del oförutsedda kostnader som kan åstadkomma. De flesta av bankerna som du kan få erbjudande från signerar du med BankID. Detta göra att pengarna kan komma in på ditt konto efter bara några få dagar, efter du har ansökt om lån.

Det är mycket som kan ordnas till bröllopsfesten och ekonomiska bekymmer ska inte behöva ta upp alltför mycket av din tid. Använd dig istället av en låneförmedlingstjänst så kan du hitta lånet som passar dig bäst.

Är du redo för din ansökan?

Jämföra marknadens bästa lån, snabbt, enkelt och säkert.

Säker kryptering av dina personuppgifter