Uppfyll dina önskningar och skaffa din drömbil

Ansökan lämnas till LoanButler.se. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.
* Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,93 %, totalt belopp 364 993 kr och månadskostnaden 2 173 kr. Räntor per 190818.
Individuell ränta, vanligtvis 3,54-18,15 %. Effektiv ränta f.n. 3,60-33,40 %.
LoanButler.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 20 olika långivare.
Norton SSL - Krypterat

Finansiera din drömbil med LoanButler!

Få möjligheten att köpa din drömbil

Pengar till en ny bil

Vi önskar oss nog alla en ny bil, kanske en ny BMW eller varför inte en Porsche. Det finns många olika märken där ute det kan både vara svårt att bestämma sig och ha råd. Du kanske är intresserad av en häftig sportbil eller i behov av en familjebil? Jämför lån via LoanButler och få möjligheten till att köpa den bilen du förtjänar!

Dina fördelar med LoanButler

 • Få skräddarsydda låneerbjudanden från flera långivare
 • Använd pengarna till precis vad du vill
 • Din ansökan behandlas snabbt och säkert
 • Effektiv ränta från 3,60%
 • Din ansökan är kostnadsfri och icke-bindande

Låna pengar till bil

Ett billån erbjuds i de flesta fall som en finansiering i anslutning till ditt bilköp. Idag sker de flesta bilköp på marknaden för begagnade bilar. Ett billån ger dig på så vis möjlighet till att lösa finansieringen innan du säljer din bil så du kan fokusera på förhandlingen av själva bilen, med privatlån istället för billån så kan du dessutom slippa lämna bilen som säkerhet och så kan du därmed kunna agera snabbt på budgivningen till din nya bil.

Ett privatlån kan användas för att finansiera ditt bilköp med en avbetalningsplan. Denna avbetalningsplan kan variera mellan 1 till 15 år, med en ränta som vanligtvis ligger mellan 3,54 % - 18,15 % när du ska låna till bil. Detta ger dig god tid till att betala tillbaka ditt framtida lån.

Jämföra billån

Du får möjligheten att jämföra olika långivare för att du ska kunna få det bästa lånet. Detta ger dig ett tillfälle att hitta det rätta lånevillkor som passar dig genom att få en god översikt. Det kan nämligen skilja sig en del mellan ränta mellan långivarna. Långivarna kommer ser över din ålder och månadsinkomst för att kunna bedöma om du får lån, hur lång din återbetalningstid kommer att vara samt hur mycket du får låna.

Oavsett vilken bil du vill köpa så kan du snabbt och enkelt få hjälp med finansieringen. Detta blir till en stor fördel för dig som vill ha en en snabb och bra service. Du kan enkelt välja lånebelopp mellan 5 000 och 500 000 kronor samtidigt du blir erbjuden en återbetalningstid på upp till 15 år. Detta innebär att du kan betala tillbaka lånet under en längre period och få en lägre månadskostnad.

Med bilen som säkerhet

När man tar ett billån så tar oftast bilen som säkerhet från din bilåterförsäljare, en del banker tar den även som säkerhet om du köper den privat. Det finns flera fördelar med att ta bilen som säkerhet, bland annat så blir räntan oftast en aning lägre. Detta beror på att banken får en garanti på att pengarna ska betalas tillbaka.

När det kommer till kraven för att ta billån så behöver du vara Svensk medborgare, ha en årsinkomst över 100 000 kr och minst ha fyllt 18 år, dock kräver många långivare att du ska vara något äldre och ha en högre inkomst. Bankerna gör en kreditkontroll för att se så att du har en fast inkomst och vara utan betalningsanmärkningar.

Du kan även välja att betala en rörlig eller fast ränta, beroende på vad som passar dina behov och din ekonomi bäst. Rörlig ränta är oftast lägre men det finns en risk för att den stiger, till skillnad från fast ränta där du vet exakt vad du ska betala tillbaka varje månad.

Hur påverkas räntan på billån?

Lånevillkoren som du blir erbjuden i form av ränta, lånebelopp och återbetalningstid varierar mellan de olika långivarna. Detta beror på att de gör en individuell bedömning av följande faktorer:

 • Ekonomiska förutsättningar
 • Här ser man över vad du kan få för lånevillkor genom att se vad du har för anställningsform. Är du heltidsanställd, med en fast inkomst, eller om det är deltid eller vikariat. Om du arbetar som egenföretagre, student eller arbetslös så kan detta leda till att du får en något högre ränta, då banken uppskattar din återbetalningsförmåga med en högre risk. En möjlighet för att undgå detta är att ansöka med en medsökande.

 • Medsökande
 • Om din inkomst är oregelbunden, du har en betalningsanmärkning eller du kanske helt enkelt vill ansöka om ett större lån så kan det vara bra att ansöka tillsammans med en annan lånetagre som har en god ekonomi. För banken blir detta en extra säkerhet eftersom ni båda kommer stå till ansvar för lånet och på så vis kan ni få bättre lånevillkor.

 • Räntemarknaden
 • På räntemarknaden så finns det både korta och långa räntor. Den korta räntan styrs av riksbanken, vilket påverkas mest av situationen inom Sverige. Den långa räntan påverkas i stor utsträckning av det internationella ränteläget. När du ansöker om lån väljer du mellan rörlig och bunden ränta. Om du väljer bunden ränta så är det den långa räntan som har betydelse för dina räntevillkor. Väljer du rörlig ränta så är det den korta räntan som är av störst betydelse.

När du ansöker genom vår tjänst så genomförs endast en kreditupplysning från UC. Ansökan är kostnadsfri och når ett flertal banker och långivare. Det enda du behöver göra är att skicka in din ansökan så görs jobbet åt dig. Detta gör så att du sparar både tid och pengar genom att få ett snabbt svar och bra lånevillkor.

Är du redo för din ansökan?

Jämföra marknadens bästa lån, snabbt, enkelt och säkert.

Säker kryptering av dina personuppgifter