Hitta båtlånet med lägst ränta

Ansökan lämnas till LoanButler.se. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.
* Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,93 %, totalt belopp 364 993 kr och månadskostnaden 2 173 kr. Räntor per 190818.
Individuell ränta, vanligtvis 3,54-18,15 %. Effektiv ränta f.n. 3,60-33,40 %.
LoanButler.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 20 olika långivare.
Norton SSL - Krypterat

Funderar du på att köpa båt? Låt oss hjälpa dig

Upplev stämningen på vattnet

Vilken båt drömmer du om?

Att segla ut på en stilla sjö en varm sommardag är nog bland det bästa som finns. Du kanske bara har suttit och funderat lite på att köpa en båt innan? Du kanske tänker att det är alldeles för dyrt och något som du aldrig kommer ha råd med= Men du, det stämmer faktiskt inte. Med ett lån upp till 500 000 kr och riktigt bra lånevillkor kan nästan vem som helst ha råd med en båt. Allt du behöver göra är att ansöka genom oss så är finansieringen löst och du behöver bara ta en tur till båthandlaren!

Dina fördelar med LoanButler

  • Få skräddarsydda låneerbjudanden från flera långivare
  • Använd pengarna till precis vad du vill
  • Din ansökan behandlas snabbt och säkert
  • Din ansökan är kostnadsfri och icke-bindande

I behov av ett båtlån?

Att köpa båt är något som många drömmer om. Kanske du bara vill ha en lite mindre båt för att bege dig ut på fisketurer vid sommarstugan? Eller är du ute efter en stor segelbåt för att resa längre sträckor med? Det kan vara svårt att spara ihop pengarna själv om man haft många oväntade utgifter. En båt är oftast en väldigt dyr affär så därför kan du låna upp till 500 000 kr utan något krav på kontantinsats eller säkerhet. Grundkraven är bara att du behöver en fast inkomst och att du är över 18 år gammal. Din dröm behöver alltså inte vara en dröm längre.

När du ansöker om lån genom LoanButler så får du en enkel översikt med möjlighet att få låneerbjudanden från fler än 20 banker och långivare. På så sätt så kan du jämföra och välja lånet med lägst ränta och bäst villkor. Ansökan är kostnadsfri och du är inte bunden till att ta något av lånen förrän du skrivit under låneavtalet. Förutom detta så tar hela ansökan faktiskt bara några minuter. Efter att du skrivit under låneeavtalet du valt så är pengarna på ditt konto inom några arbetsdagar. Du behöver inte längre vänta och spara ihop flera månader eller år innan du har råd till en ny båt. Räntan sätts individuellt beroende på din kreditvärdering och ligger mellan 3,54 - 18,15%. Bättre lån än så är svårt att få.

Att tänka på innan du köper båt

Innan du bestämmer dig för att köpa båt finns det vissa saker som är viktiga att tänka på:

  • Se till så att båten är CE-märkt. Detta betyder att den är väl testad och säker.
  • Om du saknar erfarenhet så ta med en besiktningsman när du kollar på båten, detta är extra viktigt om du köper från en privatperson.
  • Välj en båt som är anpassad efter din erfarenhetsnivå. Det kanske känns mest logiskt att välja en liten båt men tänk på att dessa påverkas mycket av väder och vind.
  • Kontrollera med Larmtjänst så att båten ej är stulen.

Att välja rätt båt är svårare än många tror. Som vi nämnde tidigare så är en liten båt inte alltid bäst för nybörjare. Rekommendationen är att du köper en styrpulpet båt som ligger mellan 5-8 meter. Då kanske du undrar - vad är styrpulpet? Jo det innebär att du använder en ratt för att styra, precis som på en bil, istället för att direkt styra med hjälp av motorn. Om du saknar erfarenhet så tar det längre tid att lära dig segla än att använda en motorbåt, därför rekommenderas det inte om du är ute efter något enkelt. Valet av material spelar också roll. En aluminiumbåt är oftast dyrare men kräver mindre underhåll än en träbåt. Vilken båt du köper påverkar också vilket typ av båtkörkort du behöver. Det är faktiskt bara för båtar över 10 meter som det behövs ett obligatoriskt förarbevis. Dock rekommenderas fortfarande ett förarintyg för båtar av alla storlekar för att förhindra olyckor.

Vad kan du använda lånet till?

Det finns inga krav på vad du använder lånet till, hela summan behöver alltså inte användas till båten. Om du vill renovera eller uppgradera något på en båt du redan har är det alltså helt okej. Bara fantasin sätter gränserna. Återbetalningstiden är mellan 1 till 15 år så du har gott om tid att betala tillbaka lånet i lugn och ro. Fördelen med att låna till din båt med ett privatlån är att båten inte är bunden till lånet. Får du problem med återbetalningarna riskerar du inte att förlora båten direkt utan du kan välja att refinansiera och lösa det på andra sätt. Du kan också alltid sälja båten till ett liknande värde som du köpte den för om du har tur. Det är alltså inte bortkastade pengar och om du tar väl hand om båten förlorar du inte mycket på att sälja den igen om några år. Fordonslån inklusive båtlån är faktiskt den vanligaste anledningen för privatlån. Båtlån är den lånetypen där män är mest överrepresenterade, de står för hela 83.3% av alla lån. Genomsnittsbeloppet för dessa lån ligger faktiskt över 90 000 kr, är det något vi Svenskar har så är det alltså dyr smak för fordon.

Din drömbåt behöver inte längre vara en dröm

Förutom dyr smak så har vi alltid haft stort intresse för havet, drömmen om att segla ut mot horisonten en varm sommardag delas av många. Detta är inte bara något du själv kan njuta av utan det uppskattas säkert av dina nära och kära. Eller du kanske vill ha en mindre båt som du själv åker ut på för att slippa undan vardagsstressen? Vad du än bestämmer dig för så är vi här för att hjälpa dig. Säkra ditt båtlån genom LoanButler och du kan snart bege dig ut på böljan blå på din drömbåt.

Är du redo för din ansökan?

Jämföra marknadens bästa lån, snabbt, enkelt och säkert.

Säker kryptering av dina personuppgifter