Om LoanButler

LoanButler är en ny kostnadsfri marknadsplats för lån. Firstborn / LoanButler marknadsför Freedom Finance låneförmedlingstjänst, en tjänst som hjälper dig hitta ditt drömlån med lägsta möjliga ränta. Med endast en låneansökan finns möjligheten att nå fler än 20 banker och andra långivare och du får själv välja banklånet som passar dig, tjänsten är helt kostnadsfri och icke-bindande. Målet är att ge dig möjligheten att jämföra de bästa lånen på marknaden, på ett enkelt och säkert sätt.

Jämförelsetjänster gör lånevärlden mer transparent. Du får konkurrenskraftiga låneerbjudanden, anpassade efter dina personliga förutsättningar och behov. På så vis så får du de bästa räntorna på marknaden genom att använda dig av tjänsten.

Firstborn / LoanButler samarbetar med Freedom Finance, en låneförmedlare som har 17 års erfarenhet med finanstjänster, vilket innebär att du kan känna dig trygg vid användning av tjänsten. Bakom Freedom Finance Kreditservice AB står Zmarta Group som för närvarande är representerade i Sverige, Finland, Norge och Tyskland. Efter en lång tid av god tillväxt har Zmarta Group blivit förvärvade av Bauer Media Group som numera är Zmarta Groups ägare.

Om oss